#Éden Hotel

hvg.hu Tech

Leesik az álla, ha megtudja, kire kerestek a legtöbben idén Magyarországon

Sajátos kulturális körkép rajzolódik ki 2015 legnépszerűbb magyar Google-kereséseiből. A tengely a mindent vivő Éden Hoteltől a terrorcselekményeken és a lelki társ keresésén át egészen Vágó Istvánig húzódik, és Simicska Lajos sem marad ki a kultúrmetszetből. Böngéssze át a listákat, hogy megtudja, idén mire voltak a leginkább kíváncsiak honfitársai.

hvg.hu Shake

Kínos felvételekkel vágna vissza a TV2 a perelő Éden Hotel-es lánynak

A TV2 állítása szerint olyan felvételekkel rendelkezik a csatornát perelő Stumpf Nóráról, amelyekkel kellemetlen helyzetbe hozhatják. A vágatlan felvételek a TV2 szerint bizonyítják, hogy "a játékos állításai számos ponton nem felelnek meg a valóságnak". Ha kell, perre is mennek, mert a valóságshow-játékos állításai kárt tesznek a csatorna reputációjának.

MTI Plázs

Éden Hotel-botrány: eljárás indult a TV2 ellen

Az NMHH eljárást indított a TV2 ellen az Éden Hotelben leadott jelenet miatt, mert a hatóság szerint megsértették a "megalázott, kiszolgáltatott emberek öncélú, sérelmes bemutatásának tilalmát".

fm Nagyítás

Pusztító földrengés, könnyes hazatérés és a magyar szavazó a hét képein

Hatalmas erejű földrengés rázta meg Nepált, amiben több mint hétezren vesztették életüket. Szombaton megszületett a világ legjobban várt babája, Tóásó Előd pedig hatévnyi börtön után hazatért Bolíviából. Itthon botrány lett az Éden Hotelből, a politikusok kolbásszal, ingyen ívóvízzel és kerti törpékkel "kényeztették" a szavazókat. Képes válogatásunk a hét fontosabb eseményiől.

hvg.hu Plázs

Éden Hotel-botrány: öt nap kellett a TV2-nek a bocsánatkérésre

A TV2 kivizsgálta az Éden Hotel vitatott jelenetét, ezek után a csatorna kész műsorpolitikájának felülbírálására, és mérlegeli, hogy a jövőben indít-e hasonló jellegű valóságshow-t. A szerkesztő munkatársak szakmai és etikai továbbképzést is kapnak, a kreatív osztály vezetőjét és a tartalom átvételéért felelős szerkesztőt írásbeli figyelmeztetésben részesítették.

hvg.hu Gazdaság

A Vodafone az Éden Hotel miatt felfüggeszti a TV2-s hirdetéseit

A Vodafone Magyarország felfüggeszti a TV2-n tervezett hirdetéseit, ezzel is tiltakozva az ellen, hogy a tévécsatorna leadta az Éden Hotel című valóságshow egyik jelenetét, amelyen egy női szereplőt molesztálnak, és a műsor készítői nem nyújtottak azonnal segítséget a bántalmazott nőnek.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Kiderült, hogy a nők nagyon fontosak a TV2-nek

Igaz ugyan, hogy a TV2 a napokban csábítási kísérletnek nevezte azt, hogy egyik valóságshow-játékosukat meg akarta erőszakolni férfi partnere, de szerencsére a legfrissebb Napi Gazdaságból kiderül, hogy a TV2 igenis odafigyel a nőkre.

Réz Anna Nyüzsi

Pokol Hotel

Amíg a valóságshow-k teljes elutasítása vagy feltétlen elfogadása a két lehetséges opció, addig el sem lehet kezdeni beszélgetni arról, hogy mikor fordul át az erkölcstelen jogellenesbe.

hvg.hu Plázs

Újravágták az Éden Hotelt az erőszakos jelenet miatt

A TV2 újravágta az Éden Hotel hétfői adását, a pénteken levetített, nagy port kavaró szexuális inzultus után. Megkérdeztük a csatornát, hogy miért vették ki a hétfői adásból azt a jelenetet, amiben Nóri sírva meséli néhány játékostársainak, hogy mi történt az éjszaka folyamán. Itt a válasz.

hvg.hu Plázs

Uniós eljárás is indul az Éden Hotel-es zaklatás miatt

Mivel az Éden Hotelben közzétett szexuális kényszerítés két csatornán is futott, a médiahatóság mindjárt két eljárást is indít az ügyben. Ezek egyikébe az Európai Uniót is be kell vonni, mert a Super Tv2 brit joghatóság alá tartozik.

hvg.hu Plázs

Éden Hotel-es zaklatás: a TV2 elismeri, hogy hibázott és belső vizsgálatot indít

Elnézést nem kér a TV2, de közleményükben elismerik, hogy az Éden Hotelben zaklatott nőt műsorbeli társa méltatlan, megalázó helyzetbe hozta, és a képsorok közzététele rossz üzenetet közvetített a társadalom felé. Hibát követtek el, ezért belső vizsgálatot indítanak, amiből tanulságokat is le fognak vonni – írták.

hvg.hu Itthon

Szórakoztató műsorban adta le egy nő szexuális zaklatását a TV2

Az Éden Hotelben az egyik férfi játékos szexuálisan zaklatta játékostársát, majd szexszel meg is zsarolta, a csatorna azonban bármilyen megjegyzés vagy felhívás nélkül adta le ezt a jelenetet. Úgy tűnik, a műsorkészítők semmilyen lépést nem tettek a bántalmazó játékos ellen.

1 2
A 39 éves Ibrahimovic mellé igazolt egy 34 éves támadót is az AC Milan

A 39 éves Ibrahimovic mellé igazolt egy 34 éves támadót is az AC Milan

Doku360: Mindenki suhan el mellettünk, pedig dolgozunk

Doku360: Mindenki suhan el mellettünk, pedig dolgozunk

Fucsovicsot nem zökkenti ki a melbourne-i karantén

Fucsovicsot nem zökkenti ki a melbourne-i karantén

Ezreket bocsát el a FedEx Európában

Ezreket bocsát el a FedEx Európában

Idén elkezdődhet a magyar szuperszámítógép építése

Idén elkezdődhet a magyar szuperszámítógép építése

Ideiglenes használatba vételi engedélyt kapott Magyarországon a Szputnyik V vakcina

Ideiglenes használatba vételi engedélyt kapott Magyarországon a Szputnyik V vakcina

Olcsóbb Porsche villanyautó: itt a csak hátul hajtó új Taycan

Olcsóbb Porsche villanyautó: itt a csak hátul hajtó új Taycan

FBI: Az orosz hírszerzésnek akarták eladni Nancy Pelosi ellopott laptopját

FBI: Az orosz hírszerzésnek akarták eladni Nancy Pelosi ellopott laptopját

A címlapról ajánljuk