Windisch Judit Itthon

Újabb 13 ezret nyomnak a "rendkívüli Népszabadságból"

Megjelent a "rendkívüli Népszabadság" a Fedél Nélkülben, és mind a 12 ezer kinyomtatott példányt eladták, ezért hétfőre újabb példányokat nyomnak belőle. A Népszabadság két főszerkesztő-helyettese szerint nem lesz többé Népszabadság.

Gazdaság

A város, ahol a Fedél Nélkülért bankkártyával is lehet fizetni

Stockholmban a múlt hónapban a helyi Fedél Nélkült, a Situation Stockholmot árusító hajléktalanokat bankkártya olvasókkal látták el, mivel egyre kevesebb svéd polgárnál van készpénz, hogy fizessenek az újságért: a svédek jelentős része már az elektronikus fizetési módokat favorizálja. Érdekes ugyanakkor, hogy mindez pont abban az országban történik, ahol Európa első bankjegyét nyomtatták még 1661-ben.

M. László Ferenc Itthon

Az utca Török Gábora a képviselők kulisszatitkairól

Ki a legnagylelkűbb parlamenti képviselő? Észreveszi-e az utca emberét Rogán Antal? Mennyit dolgoznak a választott politikusaink? Mit gondolnak a kormánypártiak a hajléktalanüldözésről? A legbeavatottabbat, a parlamenti irodaház mellett Fedél Nélkült áruló Sütő Kálmánt, az utca Török Gáborát kérdeztük a politikusaink kulisszatitkairól. És végül arra is fény derül, hogyan került egy volt SZDSZ-es alapember, Kuncze Gábor egykori híve az utcára.

techline.hu Tech

Hotspot hajléktalanokból

Nagy vihart kavart egy amerikai marketingcég ötlete: tulajdonképpen hotspotokat csináltak hajléktalanokból.

MTI Itthon

A Fedél Nélkül árusítása nem koldulás

Megszüntették a szabálysértési eljárást A Város Mindenkié nevű szervezet egyik aktivistája ellen, miután az ügyben eljáró jegyző kimondta, hogy a Fedél Nélkül című lap nem koldulási eszköz - közölte a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és A Város Mindenkié hétfőn.


A címlapról ajánljuk