MTI Itthon

Elküldték a Gandhi Gimnáziumból Morvai Krisztinát

Morvai Krisztina a szülők kérésére végül nem tarthatta meg csütörtökön a már korábban egyeztetett előadását a roma fiatalokat oktató pécsi Gandhi Gimnáziumban - adta hírül a PécsMa.hu internetes hírportál csütörtökön.

MTI Itthon

Békésen emlékeztek az őszödi beszédre a hatvannégy vármegyések

Néhány száz résztvevő jelent meg szombaton délután és este a budapesti Kossuth téren azon a tüntetésen, amelyet a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) szervezett az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének ötödik évfordulója alkalmából.

MTI Itthon

Morvaiék feljelentéssel akadályoznák a 2006-os események elévülését

Büntetőfeljelentést tesz Polt Péter legfőbb ügyésznél pénteken Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) ügyvivője, jobbikos országgyűlési képviselő, valamint Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője - jelentették be pénteken az ellenzéki politikusok.

OS Itthon

Kártérítést adott a BRFK Morvainak és Gaudi-Nagynak

Peren kívüli egyezség alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság elégtételt adó közleményben fejezte ki sajnálkozását amiatt, hogy Morvai Krisztinát és Gaudi-Nagy Tamást tüntetésről távozó több más személlyel együtt rendőri támadást ért 2009. március 15-én – közölte a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

hvg.hu Shake

Elvált Morvai Krisztina és Baló György

A korábbi években már többször felröppent a hír, hogy megromlott Baló György és Morvai Krisztina házassága - sajtóértesülések szerint egy fedél alatt, de külön emeleten éltek. A Jobbik EP képviselője és az egykori tévés szűkszavú közleményben tudatta válásuk hírét.

Dezső András (hvg.hu) Itthon

"Morvai a Jobbik Gyurcsánya"

Hiába nőtt az utóbbi időben a Jobbik népszerűsége, az "egyenruhás bűnözés" ellen hatályba lépett törvénymódosítás érzékenyen érintette a pártot. Információnk szerint a szervezet vezetői lázasan keresik a jogi kiskapukat, hogy a gárdisták megint masírozhassanak, miközben Morvai Krisztina egyik nyilatkozata vihart kavart a párton belül.

MTI Itthon

Morvai Gyöngyöspatán kritizálta a kormányt

Morvai Krisztina szerint "harmadik világbeli" állapotok uralkodnak a bűnözés tekintetében Magyarországon. Az Európai Parlamentben a Jobbikot képviselő politikus ezt azt követően mondta szerdán Gyöngyöspatán, hogy helyi lakosokkal találkozott a Heves megyei településen.

MTI Itthon

Morvainak nem tetszik a "cigánybűnözés" szó

A "mindennapi bűnözés" és a "bűnözéstől való félelem jelensége" kifejezésekkel helyettesítené a Jobbik által gyakran használt "cigánybűnözés" szót Morvai Krisztina, a párt európai parlamenti képviselője.

MTI Itthon

Május 1.: Morvai Krisztina vidékjárásra készül

Morvai Krisztina a jövőben folytatja európai parlamenti munkáját, emellett azonban járni fogja a magyar vidéket, hogy az ott szerzett tapasztalatairól minél előbb egy könyvet vagy jelentést készítse. Erről a politikus maga számolt be a Jobbik Hajógyári szigeti majálisának második napján.

hvg.hu Itthon

Morvait a sírás kerülgeti a médiatörvény módosítása miatt

Mint ismeretes, Magyarország mind a négy kritikus kérdésben engedett az EU elvárásainak a médiatörvénnyel kapcsolatban. Morvai Krisztina, a Jobbik EP-képviselője honlapján a kormány és az Európa Bizottság közti megállapodást véleményezte.

Hírszerző/hvg.hu Itthon

Morvai és Áder a legismertebb európai politikusok

A fideszes Áder János és a jobbikos Morvai Krisztina a két legismertebb európai parlamenti képviselő a magyar lakosság körében - derült ki a Policy Solutions és a Medián közös kutatásából, amelynek eredményeit pénteken közölték. A két politikust a válaszadók 12 százaléka nevezte meg „fejből”.

MTI Itthon

Újragondolják az előzetes fogva tartás szabályozását

Az Országgyűlés alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottságának ellenőrző albizottsága kihelyezett ülésén, a X. kerületi Kozma utcai Budapesti Fegyház és Börtönben az országgyűlési képviselők mellett jogászok is a jelenlegi előzetes fogvatartás szabályozás megváltoztatása mellett érveltek.

Folk György / Brüsszel Világ

Mit tesznek és mit nem a Jobbik kiküldöttei a magyarokért?

Sokan féltették Magyarország nemzetközi megítélését a három jobbikos EP-képviselő miatt. Az európai választások óta eltelt másfél év nem igazolta e félelmeket: a kiküldött Jobbik-trió igyekszik ugyan zajt kelteni, de választott eszközeik komolyabb visszhang keltésére alkalmatlanok.

Dezső András (hvg.hu) Itthon

Belső harcok a Jobbikban: ki kivel van?

Noha a pártvezetés tagadja, információnk szerint belső harcok dúlnak a Jobbikon belül, Vona Gábor éppen ezért igyekszik fegyelmezettebbé tenni az alulról nyitott pártot. A hvg.hu – részben a Jobbik belső köréhez tartozó forrásainak segítségével – bemutatja a szervezeten belüli erőviszonyokat, egyben feltárja, milyen hazai és külföldi vonalról számíthatott támogatásra a párt a választások előtt.

1 2 3 4 5 6
A rendőrségig vitte a buszsofőr a férfit, aki csavarhúzóval támadt rá

A rendőrségig vitte a buszsofőr a férfit, aki csavarhúzóval támadt rá

Menekülttáborban is megjelent a koronavírus Görögországban

Menekülttáborban is megjelent a koronavírus Görögországban

Kati nénit is óvják Székesfehérváron

Kati nénit is óvják Székesfehérváron

Unatkozik? Ne vásároljon mosómedvét, van pár más ötletünk is

Unatkozik? Ne vásároljon mosómedvét, van pár más ötletünk is

Csak 5759 kilométert futott ez a 48 éves eladó Lamborghini

Csak 5759 kilométert futott ez a 48 éves eladó Lamborghini

A fideszes Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését kérte Polt Péter

A fideszes Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését kérte Polt Péter

Újabb 4 millió maszk érkezik Kínából Magyarországra

Újabb 4 millió maszk érkezik Kínából Magyarországra

Vigyázzon, hamis Zoom-linkek árasztották el a netet

Vigyázzon, hamis Zoom-linkek árasztották el a netet

A címlapról ajánljuk