#desszert; fűszer; cukrászat

Wagner Bea Élet+Stílus

Hogy kerül a fűszer a desszertbe?

Fahéj, vanília, citromhéj - ez a szentháromság a leggyakoribb a hazai cukrászat képzeletbeli fűszeres polcán. A magyar gyomor nem egykönnyen veszi be az új ízeket, furcsállották is sokan az utóbbi években a különleges fűszereket a desszertjükben. A fagyiba chili, a csokiba pedig levendula vagy wasabi került, esetleg mindkettő egyszerre. A csúcséttermek tányérdesszertjeiben felsejlett a rozmaring, a sáfrány, de még a kapor íze is.

Új feladatot kapott a kormánybiztos, akinek másfél éve nem volt dolga

Új feladatot kapott a kormánybiztos, akinek másfél éve nem volt dolga

Így lát kamerák nélkül is egy csúcstechnológiás önvezető rendszer – videó

Így lát kamerák nélkül is egy csúcstechnológiás önvezető rendszer – videó

Magyarország megint blokkolt egy Kínával szembeni uniós kiállást

Magyarország megint blokkolt egy Kínával szembeni uniós kiállást

Nekiment, meghúzta, betörte? – Károsultak mesélnek baleseteikről

Nekiment, meghúzta, betörte? – Károsultak mesélnek baleseteikről

Tulajdonosi hátterét titkoló delaware-i cég vette meg Andy Vajna egykori villáját

Tulajdonosi hátterét titkoló delaware-i cég vette meg Andy Vajna egykori villáját

Az ügyészség szerint Fekete Dávid egy halálos betegnek adta el a cégét

Az ügyészség szerint Fekete Dávid egy halálos betegnek adta el a cégét

Új háttérintézményt alapít a Fidesz, hogy nemzetközi vizeken erősödjenek

Új háttérintézményt alapít a Fidesz, hogy nemzetközi vizeken erősödjenek

Három részre vágtak a tudósok egy tengeri állatot, az eredmény még őket is meglepte

Három részre vágtak a tudósok egy tengeri állatot, az eredmény még őket is meglepte

A címlapról ajánljuk