#tévémusor

Bicsérdi Ádám Kult

Majka: "Miért baj az, hogy egy órára segghülye lehetsz?"

Sohasem rejtette véka alá véleményét, és azt sem titkolta, hogy mindkét politikai oldalon vannak számára szimpatikus személyiségek. Majoros Péter, vagy ahogy mindenki ismeri, Majka a Facebookon állt ki a menekültek mellett, amikor itthon ezerrel pörgött az uszítás, de megérti, hogy sok ismert személyiség nem mer hozzá hasonló nyíltsággal beszélni közéletről. Elárulta azt is, mi idegesíti a sajtóban, miért nem tartja komolyan vehetőnek a Jobbikot, és hogy miért nem lehet nálunk beszólogatni másoknak a tévében. Majkával közéletről, tévés álommunkáról és a rádiós szerkesztők hatalmának végéről beszélgettünk.

Bicsérdi Ádám Kult

Kedves RTL Klub, lehetne végig Csuja Imre arcát nézni?

Mikor már tényleg abszurd, szórakoztató műsorrá vált volna, bedobta az elkerülhetetlen drámabombát az RTL Klub új tehetségkutatója, a Hungary’s Got Talent. Az első műsorból csak annyi derült ki, hogy a zsűriben és a műsorvezetők között is üdítő képernyőn ritkábban szereplő arcot látni, és hogy a hazai verzió a Csillag születik és a Benne leszek a tévében furcsa elegye lesz. Hogy lesznek-e valódi tehetségek? Na, az nem derült ki.

Gergely Zsófia - M. László Ferenc Itthon

Alacsony nézettség, biztos munkahely – Mivel biztatják egymást a köztévében?

Két héttel az indulás után a köztévé stábja a bakik ellenére bízik benne, hogy lendületet vesznek az átalakított csatornák. Szerintük a baloldali sajtó csak felnagyítja a hibáikat, azt viszont nem veszik észre, hogy egyre jobban teljesítenek. A számok alapján viszont a nézők sem díjazzák még az erőfeszítéseiket: volt olyan nap, amikor alig 27 ezer ember nézte a Híradót.

MTI Itthon

NMHH-elnök: nonstop „akadálymentesek” lesznek jövő évtől a tévéműsorok

Jövőre nemcsak a reggel hat és éjfél közötti időszakra, hanem a műsoridő teljes egészére vonatkozik az „akadálymentesítés”, hogy a hallássérültek is folyamatosan nézhessenek tévét – erről beszélt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke hétfőn Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének szakmai napján.

hvg.hu Kult

Rubik Ernővel folytatódik a XXI. század az RTL Klubon

Szeptember 2-tól, keddtől új részekke jelentkezik a XXI. század, az RTL Klub riportmagazinja. Az első adásban - a napokban Magyar Szent István Renddel kitüntetett feltaláló - Rubik Ernő találmányáról, a negyvenéves évfordulóját ünneplő Rubik- kockáról lesz szó.

hvg.hu Kult

Éneklős, celebes, gengszteres – indul az őszi nézettségcsata

Öt tehetségkutató indul ősztől a magyar tévékben, köztük három vadonatúj formátum. De lesz zsarus dokureality, magyar ifjúsági sorozat, akcióvetélkedő, és egy retro dalos műsor is a csatornák terítékén. Megmutatjuk, milyen tévéműsorokból válogathat ősztől.

MTI Világ

Befogták a száját a legnépszerűbb egyiptomi humoristának

A 2011-ben kitört forradalom alatt sebészből lett műsorvezető módszeresen kifigurázta a mindenkori államhatalmat és ezért többször is eltávolították a nyilvánosság elől. Most végleg leveszik a műsorról, még az utolsónak szánt adást sem vetítették le.

MTI Kult

Az árvízvédelem és Sajdik is közpénzen kerül a tévébe

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának támogatásával 2015-ben több mint kéttucat magyar film kerülhet képernyőre - közölte a szervezet kommunikációs igazgatósága csütörtökön. Filmre viszik többek között Ámos Imre, a magyar Chagall életét, a múlt évi dunai árvíz elleni küzdelmeket és Sajdik Ferenc koalákról szóló könyvét is.

hvg.hu Kult

Besült az RTL csodafegyvere

A Vundersőn és zuperszexi első adása egyelőre nem az a tévézést megreformáló csoda volt, amilyennek beharangozták, sokkal inkább kínos volt, mint szórakoztató. A műsorban a tévézés aktuális mélypontjait is megtapasztalhattuk.

hvg.hu Tech

Már a tévéműsorok 45 százalékát feliratozzák

A hallási segédlettel ellátott televízióműsorok aránya 36-ról 45 százalékra nőtt 2012 második félévében - közölte a Médiatanács. A vizsgált csatornák mindegyikén folyamatosan csökkent a hibák és a mulasztások száma a félév során.

hvg.hu Kult

Orvosos műsort indíthat a Tv2

Számos orvosos műsornevet védetett le a közelmúltban a Tv2, amely vélhetően újabb műsor(ok) bemutatására készül - közölte az mmonline.hu.

MTI Kult

Kamaszműsorral újít a köztévé

Beatbox-bemutatóval, extrémsport-körképpel és exkluzív interjúval indul hétfőn a Zoom, a köztévé kamasz műsorvezetőinek új sorozata a Balatoni nyárban.

hvg.hu Kult

Blikk: végleg megszűnik a Heti Hetes

Végleg megszűnik a Heti Hetes című műsor az RTL Klubon - erősítette meg a Blikknek a lap információját a műsor főszerkesztője és producere, Ónodi György. A lap szerint a műsor szereplői a jövő heti, 500. adáson búcsúznak el a nézőktől. A 13 éve tartó sikerszéria a Blikk szerint gazdasági okokból tűnik el a képernyőről, mert bár gyakran megverte az ellene indított Hajdú Péter-féle Frizbit, túlságosan sokba került a csatornának.

1 2 3 4 5
Lukácsi Katalin: Cápább a pápánál

Lukácsi Katalin: Cápább a pápánál

Egy fura hiba miatt elveszhet az iPhone-ok wifire kapcsolódási képessége

Egy fura hiba miatt elveszhet az iPhone-ok wifire kapcsolódási képessége

Fülke: Melyik iskolába ment be valaki és győzködte a gyerekeket, hogy váljanak homoszexuálissá?

Fülke: Melyik iskolába ment be valaki és győzködte a gyerekeket, hogy váljanak homoszexuálissá?

Durva túlárazást sejtenek egy Duna-parti beruházásnál

Durva túlárazást sejtenek egy Duna-parti beruházásnál

A cégek többsége már túllépett a kerítésfestésen

A cégek többsége már túllépett a kerítésfestésen

Hatalmas gyémántláz robbant ki Dél-Afrikában, de kiderült, hiába

Hatalmas gyémántláz robbant ki Dél-Afrikában, de kiderült, hiába

A nagy összeveszés után ismét találkozott Bródy János és Szörényi Levente

A nagy összeveszés után ismét találkozott Bródy János és Szörényi Levente

Harry és Meghan Markle fiából nem lesz herceg

Harry és Meghan Markle fiából nem lesz herceg

A címlapról ajánljuk
Még több hír a VOLKSWAGEN támogatásával