szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

D. Tóth Kriszta felmondott, mert a stábja kétharmadának munkájára az MTVA a továbbiakban nem tart igényt. Így lett vége az állami televíziózásban az utóbbi évek egyik legnézettebb belső gyártású műsorának.

A Népszabadság értesülései szerint a műsorvezető felmondásának oka az volt, hogy a legutóbbi létszámleépítés során a műsor stábjának háromnegyede kapott előzetes értesítést arról, hogy nem tartanak igényt a munkájukra. A kaszálás a napilap szerint azért is meglepő volt, mert a DTK show átlagosan félmillió nézőt ültetett a képernyők elé, és ezzel a műsor az egész MTVA egyik legsikeresebb belső produkciójának számított.

D. Tóth Kriszta a stábnak is írt búcsúlevelet.

Pénteken délután a hvg.hu az ügyben kereste az MTVA-t, ahol akkor még határozottan cáfolták D. Tóth felmondását. Az ügy érdekessége, hogy az érintett ma délelőtt a saját Facebook oldalán elnézést kért az ismerőseitől, hogy az újságból értesültek a hírről. Mint írta: "Úgy tűnik, tényleg véget ér az életem egy fontos és tanulságos szakasza. Kis türelmet kérek, hamarosan hosszabban is írok, addig is: nem tűnök el teljesen, képernyő nélkül is van élet (sőt, ott van az igazi!)".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megkérdeztük, ki mit nyomogat olyan buzgón a mobilján!

Megkérdeztük, ki mit nyomogat olyan buzgón a mobilján!

Nagy újítást kapott az IKEA okosotthonos rendszere

Nagy újítást kapott az IKEA okosotthonos rendszere

Miből sütjük a kenyeret a következő évtizedekben?

Miből sütjük a kenyeret a következő évtizedekben?