szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Gomes 2011-ben még Claudiaként szerepelt a Csillag születikben táncosként, mára nemváltoztató műtétekkel férfivé operáltatta magát.

Férfivé operáltatta magát a Csillag születik egyik korábbi szereplője, aki 2011-ben még Claudia néven nőként indult táncosként a műsorban – írja a Bors.

A táncost ma már Gomesnek hívják, és a lapnak azt mondta, most már boldogan kel fel reggelente, mert a tükörben egy férfit lát, és ez az igaz énje.

"Gyerekkorom óta tudtam, hogy rossz testbe születtem" – mondta a lapnak Gomes, aki azt is elmondta, sokáig félt belevágni a nemváltoztató műtétbe, de most már bánja, hogy nem szánta rá magát előbb, mert minden testi és lelki fájdalommal együtt megérte. "Most, hogy az átváltozás útjának utolsó métereinél vagyok, újjászülettem és boldognak érzem magam" – mondta.

©

A táncosnak a műtétek során eltávolították a petefészkeit, a melleit, és kialakítottak neki egy péniszt, emellett pedig hormonkezelést is kapott. Elmondása szerint nagyon megterhelő volt neki a változás, és főleg lelki szempontból, ő is és akkori párja is nehezen viselték a procedúrát.

Hozzátette, eleinte nagyon türelmetlen volt, és sokáig nem érezte a változások hatását, de aztán a kétnaponta kapott hormonadagok egyik napról a másikra megváltoztatták.

Gomes azt is elmondta, most már kész arra, hogy újra megmutassa magát a közönségnek, és mert végre lelkileg és testileg is harmóniában van, ezért számos felkérést is kap, egy nagy revüre készül, mozdulatművészeti stúdiójában pedig táncokat tanít.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!