szerző:
hvg.hu

Hazaköltözik Magyarországra Marsi Anikó családja, a Tények műsorvezetőjének és Palik Lászlónak a gyermekei ősztől Magyarországon kezdik meg az iskolaévet – írta a Blikk.

Palik László és Marsi Anikó hét évvel ezelőtt költözött külföldre a két fiúval, a hétéves Vincével és a tízéves Vilmossal, márciustól azonban Marsi Anikó TV2-es munkája miatt nem találkozhattak mindennap – idézte fel a Blikk.

A nyári vakáció kezdetekor Palik László és a fiúk Magyarországra utaztak, hogy az iskolaszünetet a siófoki házukban töltsék, de akkor még úgy volt, csak iskolakezdésig maradnak. Később viszont úgy döntöttek, a család nem megy vissza külföldi otthonába, hanem hazaköltözik.

Egy neve elhallgatását kérő barát a lap szerint azt mondta, az a döntés született, hogy néhány hónapig biztosan Magyarországon maradnak, hogy Marsi Anikó a fiai közelében lehessen, ami óriási könnyebbség a számára, így nem kell hétvégente ingáznia, hogy láthassa a családját.

A fiúk pedig szeptembertől Magyarországon folytatják az iskolát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!