szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az eddigi hírek szerint két egykori TV2-s műsorvezető érkezik az ATV reggeli műsorába, és egyiküknek, Sváby Andrásnak lehet egy másik műsora is. Sőt, a Comment.com szerint a reggeli adásra még rá sem bólintott.

Hétfőn a Blikk írta meg, hogy Kárász Róbert, a Mokka egykori műsorvezetője az ATV Startban térhet vissza képernyőre. Ugyanott egy másik volt TV2-es műsorvezető, Sváby András lehet majd a váltótársa a Bors értesülései szerint.

Az Index médiablogja szerint Sváby András még nem bólintott rá a reggeli műsorra, ami csak egy része volt az ATV ajánlatának. Lehet ugyanis, hogy heti magazinműsora is lesz vasárnap esténként, olyasmi, mint a TV2 Naplója volt.

A Napló név egyébként a TV2 szellemi tulajdona – jegyzi meg a Comment.com. Adódik a kérdés, hogy Sváby András mellett az egykori riportműsor munkatársait is megkereste-e az ATV. Felhívták Vujity Tvrtkót, aki azt mondta: hogy igen, volt ilyen megkeresés, de nem válaszolt egyértelműen arra, elfogadja-e.

Az ATV-tól viszont azt közölték, hogy Tvrtko forgatni fog nekik, és akár az új műsorba is. Az ATV szerint az egykori Napló többi riporterét nem fogják megkeresni. 

Sváby Andrással kapcsolatban egyébként a Comment.com úgy értesült, hogy a Hír TV is küzdött érte, esti műsort szántak neki, de végül az ATV mellett döntött.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több mint 100 nyelvre érkezik ingyenes, valós idejű fordítás a Cisco WebExen

Több mint 100 nyelvre érkezik ingyenes, valós idejű fordítás a Cisco WebExen

Gyurcsány: Ez ennek a kormánynak a Waterlooja

Gyurcsány: Ez ennek a kormánynak a Waterlooja

Azt ígérik, öt perc alatt teljesen fel lehet tölteni hamarosan az elektromos autókat

Azt ígérik, öt perc alatt teljesen fel lehet tölteni hamarosan az elektromos autókat