
Az este menüjét a Hubert Catering /Babel Budapest/ KIOSK Budapest séfjei állították össze, és több neves séf is készült külön erre az alkalomra kreatív ízelítőkkel.
Például Ádám Csaba az Olimpiából ananászos véreshurka-falatokat kínál, Barna Ádám a Szent Andrea Wine & Gourmet Bar séfje kétféle amuse bouche-t is hoz: egy igazán különleges, körözöttel töltött „kavicsot”, és egy hurkával töltött buktát birsalmával. Langer Gábor és Veres István többek között a disznósajthoz izgalmas almagélt, torma „snow”-t, valamint rizscsipszet párosított, második finger foodjuk pedig egy hátszín lesz, amit a kávés vattacukor tesz igazán különlegessé. A székesfehérvári 67 étterem séfje, Volenter István kreációjának alapanyagai a bergamot, a karfiol és a zöldborsó. Az Onyx séfje, Mészáros Ádám a Magyar Evolúciós menüjükből hozza a feketegyökér, cékla, petrezselyem kompozíciót.
A Babel Budapest menüje:
Welcome Flying
- Disznósajt, alma, torma
Előételek
- Polip, feketegyökér, quinoa
- Bélszín, szója, jégcsapretek
- Füstölt sertésmájkrém, savanyított uborka, lavash
- Zeller „rizottó”, zeller vinaigrette, angol zeller
Főételek
- Fogas, citrom, cékla
- Vaddisznótarja, burgonya, hagyma
- Csicsóka, kovászolt csiperke
- Tanyasi csirkemell, paprika, házi tészta
Desszertek
- Rigó Jancsi
- Mákos guba
- Narancsos sajttorta
- Magyar sajtválogatás

A gála borsora a Zwack Izabella Borkereskedéstől:
- Légli Géza – Kislaki Chardonnay Matacs Dűlő
- Dobogó Pincészet – Dobogó Tokaji Betsek Furmint
- Légli Géza – Kislaki Rosé
- Bolyki – Bikavér
- Gere Attila Pincészetet – Athus Cuvée
- Gere Attila Pincészete – Kopár Cuvée
- Légli Géza – Kislaki Pinot Noir