szerző:
hvg.hu

Az ígéretversenyben a Fidesz sarkában loholó kétfarkú aktivisták pénteken egy sok éve a környéket csúfító szemétdombot akartak otthonossá tenni. Akciójukat be is jelentették, erre a megadott időpontra eltűnt a szemét.

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt "szemétfelújítási" akciót tartott volna tegnap. Mivel Zuglóban érdekeltek az időközi önkormányzati választásban, a XIV. kerületi akciójukat a helyi lapnak is bejelentették. Gondolták, kapnak egy kis ingyenreklámot, és egy évek óta rohadó kanapét feldíszítenek párnákkal és más tárgyakkal. Csakhogy a szemétkupacot kezdés előtt, gyaníthatóan az önkormányzat emberei elszállították.

A kétfarkúak feltalálták magukat, felújítottak némi szemetet 50 méterrel odébb, mert addig nem jutott el a kerületi rendrakás. A képeket az esetről itt találhatja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!