szerző:
hvg.hu

A színész maga is ott akar lenni a fedélzeten, amikor Ausztráliába viszik a gépet.

A gépet 1964-ben gyártották a Qantas ausztrál légitársaságnak, amely a ’90-es években nyugdíjazta, akkor vette meg John Travolta, aki maga is képzett pilóta és 2002 óta a Qantas nagykövete.

Akármilyen nagylelkű is Travolta felajánlása, a gép egyelőre repülésképtelen, sokat kell renoválni és javítani, amíg Amerikából eljuthat a Sydney-től 145 kilométerre fekvő repülőmúzeumba. Az ausztrálok segítenek majd a restaurálásban, és Travolta reméli, ő is a pilóták közt lehet, amikor a gép újra felszáll. A repülés idejét még nem tűzték ki - írta az AFP hírügynökség.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!