szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Annyit mondunk: arcszőrzete van és nem túl kedves neve. No? Fesztiválstábunk: Papp Réka Kinga és Tóta W. Árpád megmutatja.

Kövesse a hvg.hu fesztiválstábja kalandjait: bejelentkezések, videóriportok, képek, megjegyzések, beszólások, őrültségek Papp Réka Kingával és Tóta W. Árpáddal."

Bonyolult közgazdasági összefüggés, de kérjük kapcsolják fel a lámpát, hogy mi olcsóbban ihassunk." - állapítja meg Tóta W. Árpád, és hát minden mást elmesél az alábbi fotó, különös tekintettel a sarokban látható nagyfröccsre.

©

Előzőleg egyébként fesztiválstábunk éppen a Vajna Tímea-féle Mr. Funk VOLT-os standján talált egy, az ismert internetes mémre emlékeztető terméket.

Meglepő? Meglepő.

©

A Papp Réka Kinga–Tóta W. Árpád tudósítópáros nyakába veszi a hazai szórakoztatóipar csúcsrendezvényeit látástól-stroboszkópvakulásig, hogy álló- és mozgóképes, valamint szöveges bejelentkezéseikkel, mi több, kisfilmekkel meséljék el mindenkinek, hogy mitől döglik a popkulturális légy.

Keresse a hvg.fesztival dobozt a hvg.hu oldalon!

Ha pedig fesztivállátogatóként lát, hall, vagy érez valami nagyon fontosat, akkor fotózza/videózza le, vagy írja meg nekünk a [email protected] címre!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Klippremier: Itt egy kisebbfajta hazai szupergrupp

Klippremier: Itt egy kisebbfajta hazai szupergrupp

A tetthelyen hagyta a kutyáját, lebukott az ináncsi betörő

A tetthelyen hagyta a kutyáját, lebukott az ináncsi betörő