szerző:
hvg.hu

Az egyik legnagyobb online közösséget elérő, az alkoholtartalmú italokat felvállaltan preferáló Tibi atya is védelmébe vette az MTV riporterét, aki részeggyanúsan jelentkezett be élőben a bajai halászléfőzésről. Elképesztő mennyiségű, 61 ezer támogatás gyűlt össze a köztévés mellett, amivel a főnökeit szeretnék meggyőzni, hogy ne rúgják ki.

"Mentsük meg a melóját, ússza meg egy leb….! Nem kéne kirúgni a köztévé riporterét, csak mert elb…. a pertuköröket a Bajai Halfesztiválon, és kicsit meg volt már borulva, mire élőben kapcsolták” – ezt a felhívást tette közzé az italozást központi kérdésként kezelő Tibi atya oldalán.

Tibi atyának nyomós érvei is vannak:

  • bárkivel előfordulhat a nagy melegben,
  • nem mondott semmi durvát,
  • nem fair, hogy ennyiért egy ember karrierje derékba törjön,
  • és végül a köztévé jelenlegi állapotát legjobban érzékeltető indok a védelmére: az MTV azon ritka pillanatait láthattuk, amik őszinték és alkalomhoz illőek.

Mint írják, rég nem volt szavazás Tibi atya milliós elérésű Facebook oldalán, de ezúttal azt kérik, lájkolja mindenki a posztot, hogy lássák a riporter főnökei, nem szeretnék, ha az incidens miatt kirúgnák. Egészen elképesztő intenzitással érkeznek a támogató lájkok: alig 10 órája került ki a poszt, de már 61 ezren reagáltak rá.

Héffőn cikkünk megjelenése után jött a hír, hogy elég enyhe büntetéssel megússza a köztévés, aki állítólag egy gyógyszer miatt reagált rosszul az elfogyasztott, minimális mennyiségű alkoholra - a magyarázkodást elolvashatja itt!

 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

"Dicsértessék!" - üzeni Tibi atya, aki szerint ez bocsánatos bűn
©

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!