szerző:
hvg.hu

Spike igazi művészlélek, egy-egy képe 130 dollárt ér.

A Spike nevű szarvasbogár Japánban él gazdájával, Mandy Bryanttel. Gazdája szerint az állat "édes és kíváncsi, apró termete ellenére nagyon sok személyisége van".

A bogár képességeire úgy derült fény, hogy gazdája lenyomva tartott egy papírdarabot, Spike pedig átmászott rajta egy filctollal. Bryant fotózgatni kezdte a barátainak kis kedvencét, onnantól pedig egyenes út vezetett a hírnév felé.

Spike miniatűr festményei egyre több rajongót vonzanak, gazdája pedig úgy döntött, hogy az Ebay-en keresztül árverésre bocsátja őket. A bogár egy-egy munkáját körülbelül 130 dollárért vásárolhatjuk meg, a bevétel 15%-át egy brit természetvédelmi csoportnak adják majd.


Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!