szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sikerült olyan szerencsétlenül végrehajtani az emelést, hogy mindketten elvesztették az eszméletüket.

A Dirty Dancingből ismert figura mára már igazi klasszikussá vált, de ettől még nem biztos, hogy mindenkinek ki kell próbálnia. Egy esküvői táncára készülő pár azonban ezt figyelmen kívül hagyta: Sharon és Andy Price nagy rajongói a filmnek, ezért úgy döntöttek, hogy felelevenítik kedvenc jelenetüket. Épp egy családi összejövetelen voltak, amikor arra gondoltak, bemutatják a gyakorlatot a rokonoknak, de sikerült olyan szerencsétlenül összeütközniük, hogy mindketten elájultak.

Az 51 éves Andy agyrázkódást szenvedett, a kórházban nyakmerevítőt kapott. A BBC News-nak azt nyilatkozta, hogy az utolsó emléke a balesetről, hogy Sharon felé rohan, és megfogja a csípőjét. Leendő felesége nem a végtagjaira esett, viszont nem tudott levegőt venni a baleset után.

A pár családja először csak nevetett az esésen, később azonban észlelték, hogy nagy a baj, és mentőt hívtak. Sharon elmondta, az orvosok mosolyogtak, amikor elmondták nekik, miért kerültek kórházba. A figura ötletét végül elvetették, mindenképpen könnyebb táncot fognak megtanulni az esküvőjükre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Navalnijról és a hackerekről is beszélt Biden, amikor először hívta fel elnökként Putyint

Navalnijról és a hackerekről is beszélt Biden, amikor először hívta fel elnökként Putyint

Oltóközponttá alakítja irodái egy részét a Google

Oltóközponttá alakítja irodái egy részét a Google

A Wikipédia most 20 éves. De miből okosodtunk régen?

A Wikipédia most 20 éves. De miből okosodtunk régen?