szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A magyar zenei tartalmakat a VIVÁ-ról átviszik ősszel az MTV-re, a VIVA helyét pedig egy másik MTV-csatorna veszi át a szolgáltatók kínálatában. A Viacom egy új csatorna indítását is bejelentette.

Október 3-ától bővítik az MTV profilját Magyarországon, és oda költöztetik át a magyar zenei műsorokat a VIVÁ-ról, illetve bővítik is azokat – jelentette be szerdán a Viacom műsorszolgálató.  

A szolgáltatók kínálatában egy másik zenei csatorna, az MTV Hits váltja fel a VIVÁ-t, így itthon a magyar MTV és az MTV Hits képviseli ezentúl a legfrissebb könnyűzenei termés legjavát – fogalmaznak az erről szóló közleményben.

A hvg.hu úgy tudja: ez a gyakorlatban valóban azt jelenti, hogy megszűnik a VIVA, amely 2001 nyarán VIVA+ néven váltotta az addig magyar zenetévét a Z+-t, majd 2003-tól már csak VIVA nevén sugárzott.

A Viacom közölte azt is, hogy október 3-ától egy új magyar nyelvű csatornával, Comedy Central Family-vel bővítik a portfóliójukat. Ez is humorcsatorna lesz, mint a már működő Comedy Central, és „szerethető szitkomokat” ígérnek a nézőknek, például az Így jártam anyátokkal, a Melissa és Joey vagy az Anyám borogass című sorozatokat. Az újdonságok között említik a Hallatlan (Speechless) és a Baby Daddy új évadait, valamint feltűnik Simon macskája (Simon’s Cat) is, amelyet az internetezők régóta ismerhetnek már.

A Comedy Central Family indításával egy időben az angol nyelvű, magyar feliratos Comedy Central Extrát a Viacom kivezeti a magyarországi piacról.  

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kijárási tilalmat vezettek be Philadelphiában az elharapózó erőszak miatt

Kijárási tilalmat vezettek be Philadelphiában az elharapózó erőszak miatt

Kásler: komplexen védekezik Magyarország a koronavírus ellen

Kásler: komplexen védekezik Magyarország a koronavírus ellen

Petíció indult az iskolák bezárásáért

Petíció indult az iskolák bezárásáért