szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ausztrál miniszterelnök csak egy aranyos képet akart posztolni, de az interneten elszabadult a pokol.

Nézőpont kérdése, hogy cukinak vagy ijesztőnek látjuk-e azt a fotót, amelyet Malcolm Turnbull ausztráli miniszterelnök osztott meg. A kormányfő egy sporteseményen volt a hétvégén, és a Facebokon közzétett kép szerint multitaskingolt, vagyis az egyik kezében az unokáját tartotta, a másikban egy pohár sört. És mindemellett még a futballmeccset is figyelemmel követte.

„Botrányos, hogy a gyereket úgy fogja, hogy közben sör van a kezében” – fakadt ki az egyik kommentelő. Volt, aki felelőtlennek tartotta, más a gyereket óvta volna a leheletétől.

A bírálatokkal párhuzamosan viszont sokan megvédték a miniszterelnököt. „Ez abszurd. A miniszterelnök nagyon is vigyáz a gyerekre, és a kép nagyon szép” – írta egy másik hozzászóló.

A helyzet annyira elfajult, hogy már egy ellenzéki politikus is beszállt a vitába, és a Twitteren, hogy hagyják már, hadd legyen nagypapa. Egy másik szenátor pedig a saját fotójával állt ki a miniszterelnök mellett.

Tanulság nincs, csak az, hogy a Facebook egy dzsungel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Horvátország részben fedezné a hazatérő turisták Covid-tesztjeit

Horvátország részben fedezné a hazatérő turisták Covid-tesztjeit

Ezért ne hagyja nyitva soha az autóját, amíg vásárol

Ezért ne hagyja nyitva soha az autóját, amíg vásárol

Egy nap alatt 398 áldozata volt a koronavírusnak Ukrajnában

Egy nap alatt 398 áldozata volt a koronavírusnak Ukrajnában