szerző:
hvg.hu

Pataki Zita nagyon fontos témában vállalt el egy bátor megszólalást.

„Mikor adja fel egy nő? Akkor, amikor Magyarország legjobb orvosai azt mondják, hogy Zita, ne küzdjön.” – Ennyire egyszerű a vége annak a nagyon is bonyolult folyamatnak, amelynek során a teherbe esésre tett elkeseredett próbálkozásokból feladás lesz. Pataki Zita, az RTL meteorológusa nagyon bátran vallott arról a küzdelemről, amelyet a lombikprogramban átélt, beleértve a hatalmas boldogságot okozó teherbe esést, majd a rövid idő múlva bekövetkező vetélés iszonyatos fájdalmát.

Pataki Zitának és a férjének nyolc eljárás után javasolták az orvosok, hogy ne küzdjenek tovább. Most olyan pároknak akarnak segíteni, akik lombikprogramban vesznek részt, hogy felkészítsék őket arra, milyen lelki és fizikai megpróbáltatások várnak rájuk a folyamat különböző szakaszaiban.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Máris szétszedték az idei legerősebb iPhone-t, választ kaptunk végre egy nagy kérdésre

Máris szétszedték az idei legerősebb iPhone-t, választ kaptunk végre egy nagy kérdésre

Elvérzett az NVB előtt Karácsony beadványa, amit Gulyás Gergely mondatai miatt tett

Elvérzett az NVB előtt Karácsony beadványa, amit Gulyás Gergely mondatai miatt tett

Trump pert indított az adóbevallásait bekérő ügyész ellen

Trump pert indított az adóbevallásait bekérő ügyész ellen

Európa tud jobbat a Facebook pénzénél – csak győzzük kivárni

Európa tud jobbat a Facebook pénzénél – csak győzzük kivárni

Ilyen hibridet kap az új császár 2019-ben

Ilyen hibridet kap az új császár 2019-ben

Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke: Prágához képest is jól áll Budapest gasztronómiában

Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke: Prágához képest is jól áll Budapest gasztronómiában