szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A doktor hiába várta a halálos mennyiségű homeopátiás gyógyszer hatását.

Novák Hunor a ma reggeli Mokkában szerette volna bebizonyítani, hogy a gyógyszer egy blöff, így egy egész üveg homeopátiás altatót nyelt le. Előtte, a kifejezetten homeopátiával foglalkozó patikában azt mondták neki, egy fél üveg már halálos dózist jelent. Novák reggel a Facebookon azt írta, hogy várja a halált, és hamarosan beszámol állapotáról. 

Kíváncsiak voltunk, lett-e a százszoros mennyiségű altatónak hatása, így felhívtuk Novákot, aki elmondta: él! Ennél bővebben sajnos nem tudott nyilatkozni, mivel jelenleg dolgozik, de a hírnek természetesen így is örülünk.

Az orvos Facebook-oldalán az egyik kommentelő érdekes dologra hívta fel a figyelmünket a reggeli beszélgetés apropóján: mikor Novák felvezette, hogy beveszi a gyógyszereket, a mellette ülő Gelléri Julianna nem próbálta megakadályozni az akciót.

ENNYI?! Dr. Gelléri Julianna 80-ban letett hippokratészi esküje, homeopata hitvallása, tudása sem motiválta arra, hogy megakadályozza ezt?! Valami dramatikus jelenetet vártam, éspedig azt, hogy a doktornő felpattan, és egy 'Hunor, ne tegye!' vagy valami ilyesmi csatakiáltással igyekszik a doktor úr kezéből a fiolát kiverni, vagy legalábbis hangosan tiltakozik, hogy elkövesse ezt a tettet. Vagy, a táskából sebtiben előkapott mobillal hadonászni kezdhetett volna, mert az is köztudott, hogy a mobiltelefon kisugárzása is közömbösíti a hatást. Sajnos ez nem történt meg, sőt, szinte rezzenéstelenül nézte végig az "öngyilkossági" kísérletet.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!