szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A főzést nem lehet elég korán kezdeni. De hogy kezeljük a kudarcokat?

A főzőversenyek iránti érdeklődés fenntartásának az egyik módja a fiatalítás: a résztvevőknek már nemcsak profinak kell lenniük, hanem lehetőleg tinédzsernek is. De meddig lehet elmenni a korhatár leszállításában?

Ezzel a kérdéssel játszott el James Corden, és a válasz érdekében felkérte közreműködésre a rettegett kritikust, Gordon Ramsay-t. Meg néhány óvodást. De azt a versenyzőt sem zárták ki, aki még járni sem tudott. Az eredmény egy cukiskodó káosz lett, ahol szabadon ömlik a ketchup és sétáltatni lehet a turmixgépet. A jelentek egyik fénypontja, amikor a járni még nem tudó babát leszidja: „Szégyellhetnéd magad! Ne nézz félre, amikor hozzád beszélek, legalább nézz a szemembe!” A végén persze kiderül, hogy a legnagyobb gyerek James Corden, aki nem tudta megállni, hogy ne egyen egy kis nyers húst, a jelenet így a férfi mosdóban zárul egy szomorú, de tanulságos gesztussal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Négy szám után le kellett állítani Bérczesi Róbert koncertjét

Négy szám után le kellett állítani Bérczesi Róbert koncertjét

Összegyűlt a pénz a magyar olimpikon kislányának kezelésére

Összegyűlt a pénz a magyar olimpikon kislányának kezelésére

A felmelegedés újabb hatalmas gyomrost vitt be az Északi-sarkon

A felmelegedés újabb hatalmas gyomrost vitt be az Északi-sarkon