szerző:
hvg.hu

Eddig a legtöbben úgy tudták, hogy a volt iskolatársak gyerekkoruk óta barátok. Verebes most elmondta, ez nincs így.

„Megmondom mi volt a Gálvölgyivel. Amikor a Heti Hetest otthagytam, akkor azt nyilatkozta, hogy Verebest a gimnáziumban – mert osztálytársak voltunk – Verébnek hívtuk, de most ő egy Geréb. Azt mondtam, Jani, te nem tudod, mit beszélsz. A Geréb az áruló, az a sajátjait elárulja. Vagy nem olvastad a Pál utcai fiúkat? Már nem tudom mit mondott, de biztos nem mondta, hogy igazam van” – mesélte a színházigazgató a Story4-en hétfő este futó Arcképben. Mint mondta, elég egyetlen mondat ahhoz, hogy valakivel megszakítsa a kapcsolatát – írja a 24.hu.

Verebes elmondta, hogy nem emészti magát sokáig a hasonló dolgokon. Tanul belőlük, és hamar továbblép. Ráadásul sem Gálvölgyi, sem pedig Hernádi Judit, Farkasházy Tivadar vagy Sas József nem tartoznak a barátai közé, „munkatársaim voltak vagy osztálytársam”.

Gálvölgyivel egyébként végül is kiegyezett. Amikor a Mikroszkóp igazgatója lett, írt neki egy levelet, „hogy bár nem vagyunk jóban, de a színház ajtaja nyitva áll, mert a kvalitásait tekintve, ez a színház őt be kell, hogy fogadja, és állok a rendelkezésére”.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!