Dánia fővárosa volt a házigazdája a Nemzetközi Bármixer Szövetség (International Bartender Association, IBA) által szervezett 2017-es Koktél Világbajnokságnak (World Cocktail Championships, WCC). Az Øksnehallen kulturális és kiállítócsarnokban a világ legjobb bártenderei mérték össze tudásukat október 15-19 között. A 19. században eredetileg szarvasmarhapiacként működő muzeális épület ma elegáns rendezvények helyszíne, mint például a Koppenhágai Divathét, de tartanak itt konferenciákat és vásárokat is. A nagy érdeklődéssel kísért mixer-világbajnokság győztese ezúttal a Spanyolországban, Marbellán élő osztrák Mario Hofferer lett: Rosé Sissy koktéljával vitte el a pálmát. Hofferer neve egyébként jól ismert a bárszakmában, ugyanis 2011-ben már egyszer megnyerte a WCC-t.

Az italt, amellyel most ismét a dobogó legfelső fokára állhatott, a máig felejthetetlen fenséges szépasszony, Sissy emlékére alkotta meg (Azt nem tudhatja, hogy Wittelsbach Erzsébet a levelezései tanúsága szerint Sisiként írta a becenevét.)

A Rosé Sissy összetevői: Finlandia vodka, Giffard Sangria-szirup, Schlumberger Brut Sparkling pezsgő, Angostura illatos keserűlikőr és a luxusnak számító étkezési aranypehely.

Ezzel, mint Mario Hofferer elmondta, egyaránt tisztelegni szeretett volna a mediterrán Marbellának (Giffard Sangria), ahol jelenleg él, s hazájának, Ausztriának (Schlumberger Brut Sparkling). Ugyanakkor az adalékok között a két legtávolibb elem, az észak-európai finn vodka és a Karib-tenger melletti Venezuelából (pontosabban Trinidad-szigetéről) származó rumalapú gyógynövénylikőr. A Sissy koktél egyben a Nemzetközi Bármixer Szövetség soknemzetiségűségének a jelképe is lett.
.