szerző:
hvg.hu

Megmutatja: a beton is lehet igazi táncparkett.

Nyilván sokan küzdenek a monoton munka okozta kihívásokkal – így vannak ezzel a Greater Rochester International Airport dolgozói is.

Viszont van kiút. Például tánc a betonon.

A felvételt egy utas készítette, aki éppen New Yorkból indult haza Nashville-be. A Facebookra posztolt videót azóta több mint 6 millió ember látta.

A videón szereplő reptéri dolgozó azt mondta az ABC News-nak, hogy reméli, a tánca fél perc örömet okoz az utasoknak.


So this just happened out my window as I was leaving New York headed back home to Nashville. This guy rocks! #TarmacDancer #EmployeeOfTheMonth #TGIF #Southwest

Posted by Terry McBride on Friday, 20 October 2017

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!