szerző:
hvg.hu

De Trump visszautasította.

A 2013-as moszkvai szépségverseny idején történt esetről az NBC News számolt be az amerikai elnök volt testőrének, Keith Schillernek a hírszerzési bizottság előtt tett vallomása alapján. Schiller a vallomásában elmondta azt is, hogy Trump rögtön visszautasította az ajánlatot.

A bizottság több szálon vizsgálja, hogy volt-e kapcsolat az orosz kormány és Trump elnökválasztási kampánycsapata között. Többek között vizsgálnak egy olyan vitatott aktát is, amelyből Trump állítólagos pikáns viselkedésére derül fény azokból a napokból, amikor a szépségverseny miatt Moszkvában tartózkodott. Trump szerint minden, ami az aktában van, hamis, és ugyanezt állította Keith Schiller is.

Az NBC cikkéből nem derül ki, hogy ki volt a nagyvonalú orosz, aki nőket ajánlott fel Donald Trumpnak. Az AP hírügynökség viszont még júliusban Emin Agalarovként azonosította. Az orosz popsztár volt az, aki összehozott egy találkozót Donald Trump Jr. és egy orosz ügyvéd között.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!