szerző:
hvg.hu

Óriási péniszt rajzolt az égre gépével az amerikai haditengerészet egyik pilótája a kies Washington állam egyik kisvárosa fölött.

Nagy felháborodás fogadta a 2500 lelkes washingtoni Okanogan lakosai részéről azt, amit csütörtökön délután láthattak a fejük felett.

A Twittert elárasztó fotók szerint egy pénisz rajzolata jelent meg az égen.

Mint kiderült, a közeli Whidbey-szigetnél állomásozó haditengerészet egyik pilótája készítette a művet a gépével.

A haditengerészetnél elborzadtak, a Vice szerint azt nyilatkozták, teljes mértékben elfogadhatatlannak tartják, ami történt és felelőssére vonják majd a vicces kedvű pilótát.  

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!