szerző:
hvg.hu

Markovics Dánielt napokon belül megműtik. Ő biztos benne, hogy még visszatér a pályára.

A 21 éves Markovics Dániel november 5-én a Nagyhalász elleni mérkőzésen lett rosszul, miután fejelt egyet. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kótaj labdarúgója összeesett, és nem tudta rendesen mozgatni a végtagjait. A kórházban derült ki, hogy a fiatal játékosnak agydaganata van.

Az orvosok szerint a labdarúgónak az a szerencséje, hogy idejében felfedezték az agydaganatot, és a műtétnek sincs akadálya. Hétfőn fekszik be a debreceni kórházba, ahol néhány napon belül megoperálják.

A Blikknek azt mondta, szeretne még az NB I.-ben szerepelni, és arról az álmáról sem mond le, hogy egyszer válogatott legyen.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!