szerző:
hvg.hu

Az amerikai elnök hálaadáskor sem hazudtolta meg önmagát.

Trumpot a Time magazin egy évvel ezelőtt az év emberének választotta. Gondolhatnánk, ezt a rubrikát azzal ki is pipálta. Ám nem ő lenne ő, ha nem követelne idén is némi figyelmet magának ez ügyben.

Ezt írta a Twitteren:

A Time magazin felhívott, hogy TALÁN én leszek az év embere, ahogy tavaly is, de vállalnom kellene egy nagy interjút és egy fotózást. Azt mondtam, hogy a talán nem jó, és nemet mondtam. Azért köszönöm!

Több se kellett számos hírességnek, gyorsan mém lett Trump posztjából. Íme:

Julia Louis-Dreyfus színésznő-producer szerint LEHET, hogy ő lesz az év komikája a New York Timesban, de neki a lehet nem elég jó, és így tovább.

Andy Murray teniszező ugyanennek az eleve parodisztikus fordulatnak mutatott görbe tükröt - ő éppenséggel a BBC-vel és az év teniszezője címmel mókázott.


Mark Hamill természetesen csavart egyet a poénon:

Felhívott a Time magazin, hogy EGÉSZ BIZTOSAN én leszek az év személyisége, de cserébe spoilereznem kellene a Csillagok háborúja 8-at. Mondtam, hogy "nem gond", de aztán megtudtam, hogy ön visszautasította a megkeresést, erre már én sem akartam az egészet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!