szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Tennessee államban élő Bailey 16 évesen vesztette el édesapját, de még a 21. születésnapján is kapott tőle szívhez szóló köszöntést.

Egy amerikai férfi halála előtt gondoskodott arról, hogy a síron túlról is kifejezze szeretetét a lányának.

Az idén 21 éves Bailey a Twitteren mutatta meg követőinek, mit kapott évek óta halott édesapjától a születésnapjára. A virágcsokron kívül édesapja levelet is küldött neki, mint halála óta minden évben.

Most azt írta neki, hogy ez lesz az utolsó levele addig, amíg nem találkoznak újra. Kérte lányát, hogy egy könnycseppet se ejtsen érte, mert ő már egy jobb helyen van. A férfi azt üzente a gyermekének, hogy mindig is ő volt és ő lesz számára a legdrágább kincs, amit kaphatott. Kérte, hogy mindig tisztelje az édesanyját, önmagával szemben pedig legyen őszinte.

Bailey csak annyit fűzött hozzá ehhez: „Annyira hiányzol, Apa”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!