szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A sztárpár együtt ír zenét.

Sőt, mitöbb, a dalokból közös lemez is kerekedhet.

Legutóbbi lemezeik, Beyoncé Lemonade című albuma, és Jay-Z 4:44-ja olyan volt, mint egy konfliktusban álló pár popkulturális párbeszéde - és, hát ez is volt a két lemez mellé/köré pakolt (pr?-)narratíva; válságban lévő házasság, egy helyzet, melyben a felek dalban mondják el.

Most mindenesetre Jay-Z azt nyilatkozta a New York Times T Magazine-jának egy hosszú-hosszú-hosszú interjúban (melyben egyébként szó esik egyebek mellett az NFL-botrányról, a Trump-elnökségről, Obamáról, Jay-vagy pénzügyeiről), hogy közös albumon dolgoznak, ráadásul, így a popmogul, nem ám úgy, hogy jó előre kitalálták volna, hanem amúgy spontán, terápiás jelleggel.

Ami pályájuk állását illeti: nem rég adtunk arról hírt, hogy Beyoncé "szétkereste" magát az idén, Jay-Z pedig nyolc Grammy-jelölést kapott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!