szerző:
hvg.hu

Nem tudják kiverni a fejükből a herceget fehér lovon.

Törvényszerű volt, hogy a marketingesek rákapaszkodnak valamilyen formában Harry herceg és Meghan Markle eljegyzésére, és rajtuk keresztül adják el, amit akarnak. Így tett a British Airways is, de sikerült nagyon mellényúlnia.

Ennyi volt, lányok – elkelt. Keressetek másik királyságot, ahol vannak még egyedülálló hercegek

Ezzel a mondattal ajánlotta a leendő utasai figyelmébe a luxemburgi, dubaji és bangkoki járatait a légi társaság. A British Airways kreatívjai nyilván viccesek akartak lenni, de az elképzelés, hogy minden nő várja a herceget fehér lovon meglehetősen szexista, sértő és érzéketlen. A Twitteren felvetették, hogy végül is 2017-et írunk, ma már nem pont ezzel lehet inspirálni a nőket. Nem is szólva arról, hogy valakinek az is eszébe juthatott volna, hogy a férfi utasokat célozza meg például egy olyan üzenettel, hogy sok Meghan él még a tengeren túlon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!