szerző:
hvg.hu

Tavalyi alkotása fél millió forintért kelt el, a befolyt összeget a Bethesda Gyermekkórház kapta.

Marton Anna idén kezdett el tanítónőként dolgozni. Elsős diákjait kérte meg, hogy rajzoljanak kastélyokat, az ő műveiket is figyelembe vette a tervezésnél. A fiatal tanítónő most másodszor készített meseszép, ehető házikókat, és ezeket ismét árverésre bocsátja.

Idén a nagyobb kastélyért kapott pénzt a Heim Pál Gyermekkórház alapítványa, az Asztmasuli, a kisebb házikóból befolyt összeget pedig egy fogyatékkal élőket segítő csokigyártó cég kapja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!