szerző:
hvg.hu

Egy lengyel utas türelme fogyott el a Ryanair Londonból Malagába tartó járatán.

"Akkor majd lemászom a szárnyon" – mondta az egyik szemtanú szerint az a lengyel férfi, aki kiakadt, mert a gép, amellyel Spanyolországba utazott, egyórás késéssel érkezett a malagai repülőtérre, ahol aztán további fél órát vártak az utasok, hogy kiszállhassanak.

A férfi nem a levegőbe beszélt: odasétált az egyik vészkijárathoz, kinyitotta, és kilépett a szárnyra. Magával vitte a kézipoggyászát is.

Végül sikerült rábeszélni, hogy menjen vissza a gépbe, ahol az utaskísérők visszatartották, amíg a helyi rendőrök letartóztatták.

(Guardian)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!