szerző:
hvg.hu

Williams gyakran készít babafotókat az Instagramra, de most elkészült az első hivatalos kép is.

A sztárteniszező a Vogue magazin borítóján szerepel kislányával, Alexis Olympiával.

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

"Amikor először láttam a Vogue magazin borítóját, könnybe lábadt a szemem. Minden Vogue-borító különleges, de megosztani ezt a gyönyörű lányommal (és egyben a legfiatalabb Vouge-címlaplánnyal) olyan pillanat, amit sosem fogok elfelejteni" – írta a bejegyzésben.

Itt írtunk arról, hogyan élte meg terhességét a 36 éves Williams, aki a Reddit-vezérigazgató Alexis Ohaniannal alapított családot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!