szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bánja, ami történt, és tanul a hibáiból.

Eltelt némi idő, mire Quentin Tarantino reagált Uma Thurmannek a New York Timesban megjelent interjújára, amelyben a színésznő azt állította, hogy a rendező veszélybe sodorta őt a forgatáson. Tarantino a Deadline-nak adott hosszú interjúban idézte fel az esetet. Míg Thurman szerint a rendező dühös volt, amikor jelezte, hogy nem érzi magát biztonságban a jelenetben, addig Tarantino azt mondja, csak zavarta a kifogás, de távolról sem dühöngött.

Mivel ő maga is végigment azon az úton, ahol az autós jelenetet forgatták, úgy gondolta, hogy nem lesz gond, végül azonban irányt váltottak, a hirtelen kanyarodás, a homokos úttest és a túlterhelt autó miatt megtörtént a baleset.

„Már nagyon bánom. Rendezőként mindig tanulsz, és néha borzalmas hibák árán” – mondta Tarantino.

Tarantino beszélt Harvey Weinsteinról is, egész pontosan arról, hogy a producer a volt barátnőjét, Mira Sorvinót is zaklatta. „Elborzasztó volt hallani, és szégyelltem magam amiatt, hogy ilyen elkeseredett lépéseket tett.” Miután a rendező összejött a színésznővel, a producer leállt Sorvino zaklatásával. „Azt hiszem, nagyon odavolt érte” – mondta Tarantino Weinsteinről.

Amikor Uma Thurman számolt be neki Weinstein zaklatásáról, Tarantino beszélt a producerrel, és rávette, hogy kérjen bocsánatot.

Tarantino megerősítette, hogy valóban ráköpött Thurmanre, és fojtogatta egy lánccal két külön jelenetben is a Kill Bill forgatásán, de hangsúlyozta, hogy mindez a színésznő beleegyezésével történt. „Jobban nem is tisztelhettem volna Umát a forgatás alatt” – mondta Tarantino.  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Tüntetést ígérnek a színművészetisek, óriási robbanás Bejrútban

Radar360: Tüntetést ígérnek a színművészetisek, óriási robbanás Bejrútban

Ismét visszatér a kánikula

Ismét visszatér a kánikula

Le akarta lőni a feleségét, három év börtönt kapott érte

Le akarta lőni a feleségét, három év börtönt kapott érte