szerző:
hvg.hu

Egy michigani házaspárnak áprilisban születik meg a 14. gyereke, és nagyon bíznak benne, hogy a baba kislány lesz, ugyanis most 13 fiút nevelnek.

Jay és Kateri Schwandt szerint van egy szám, amely fölött már nem oszt, nem szoroz, hogy az embernek hány gyereke is van. Az érkező tizenhatodik családtag nem gyarapítja tovább az anyagi és a logisztikai problémákat sem, az anya szerint, ha már van három gyereked, akkor a tizennegyedik baba nem nehezíti meg jobban a szülők dolgát. „Kicsit több a káosz, nagyobb a hangzavar. Semmi olyan, amihez már ne szoktunk volna hozzá” – fogalmaz Schwandt.

Az anya – aki maga is 13 testvérrel büszkélkedhet – a helyi tévének elmondta, hogy férjével úgy döntöttek, nem fogják előre megtudakolni a születendő gyerek nemét. Úgy tervezik, hogy utoljára vállalnak gyereket.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Eloltották a tüzet a Teréz körúton

Eloltották a tüzet a Teréz körúton

Hernádi újra felkerülhet az Interpol körözési listára

Hernádi újra felkerülhet az Interpol körözési listára

Elhunyt Princz Gábor

Elhunyt Princz Gábor

Vona Gábor politikai workshopot szervez, 7 ezer forintért

Vona Gábor politikai workshopot szervez, 7 ezer forintért

A finnek nagyon jól szórakoznak Donald Trumpon

A finnek nagyon jól szórakoznak Donald Trumpon

Akadálymentes lesz a nemzeti konzultáció

Akadálymentes lesz a nemzeti konzultáció