szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

És talán nem is akarta.

Donald Trump a múlt héten épp az Air Force One-ra szállt fel, amikor egy erős szél belekapott a hajába, és betekintést engedett mindabba, amit a gondosan fésült és beszárított frizurája takart. A videó azért kezdett el végigfutni az interneten, mert sokan nem hitték el, amit láttak.

Az amerikai elnök különösen hiú a hajára, és tisztában van azzal, hogy a frizurája gyakran téma a sajtóban. Ő maga is többször hangsúlyozta, hogy a méltatlan vádakkal szemben nem visel parókát.

A hivatalos orvosi jelentése szerint gyógyszer szed férfikopaszság ellen, de mivel mindig olyan kínosan alaposan be van fésülve a haja, nehéz elkapni a tar területeket. A mostani videó ebben sokat segít, és egyben megmagyarázza azt is, hogy Trump miért olyan nagy rajongója a piros baseballsapkáknak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szinte lehetetlen diplomával részmunkaidős állást találni

Szinte lehetetlen diplomával részmunkaidős állást találni

Ez a térkép nagyon jól fog jönni a tengerszint-emelkedés kiszámításához

Ez a térkép nagyon jól fog jönni a tengerszint-emelkedés kiszámításához

Napos időre számíthat ma, de várható eső

Napos időre számíthat ma, de várható eső