szerző:
hvg.hu

Nem tudjuk melyik lesz az a pillanat, amikor a világ unottan félrelöki ezt a témát – de ez még nem az.

A film egyik rajongója Twitter-posztjában arra a tényre mutatott rá, hogy Sam, a kisfiú – tudják, aki szerelmes lesz az iskolatársába, és aki azt a lélegzetelállító jelenetet produkálja a Heathrow-n, és aki tényleg nagyon kisfiúnak tűnik a filmben –, szóval, hogy ő, azaz aki őt játssza, Brodie Sangster valójában 13 éves volt a film forgatásakor, 2003-ban.

Keira Knightley pedig, akit Julie, a menyasszony szerepében láthatunk, ugyanekkor 18 éves volt.

Összesen 5 év korkülönbség volt kettőjük között. Őrület!


(via)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!