szerző:
hvg.hu

"Tökéletlen ember vagyok, és nem félek kimondani ezt", mondta Quincy Jones

A veterán zenei producer – akit leginkább a Michael Jacksonnal közös munka, vagy a We Are The World révén ismer a világ – két hete nyilatkozott a Vulture-nek. Többek közt azt mondta, hogy hogy 72 évesen Donald Trump lányával, Ivanka Trumppal randizott, hogy szerinte a Beatles tagjai voltak a világ legrosszabb zenészei, hogy a U2 már képtelen jó dalokat írni, és az is, hogy Marlon Brando „bármit megdugott”. "Bármit! Egy postaládát is. James Baldwint. Richard Pryort. Marvin Gaye-t" – egész pontosan ezt mondta Jones.

Jennifer Lee Pryor, a humorista özvegye ez utóbbi információt meg is erősítette – a TMZ-nek azt mondta, a barátaik tudtak a férje biszexualitásáról – Brando fia azonban tagadta azt.

Jones most kiadott egy nyilatkozatot, melyben elnézést kért kijelentéseiért. Azt mondja, hat lánya ültette le, hogy megbeszéljék az interjút, és hogy 85 éves korban sem megengedhetető, amiket mondott. Ugyan személyesen már elnézést kért sokaktól, ám mivel ő maga a publikus térben is létezik, úgy gondolja, fontos egy ilyen nyilvános bocsánatkérés is. Sajnálja azt is, hogy interjúja vihart kiváltó motívumiai éppen a rasszizmusról, szegénységről, egyenlőtlenségről, homofóbiáról szóló üzeneteit "mosták el".


(via NME)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!