szerző:
hvg.hu

Elég nagy feltűnést keltett a belvárosi szemüvegboltban csütörtökön feltűnő filmsztár.

Antonio Banderassal mostanában könnyen összefuthatunk az utcán, hiszen itt forgatja a Géniusz című National Geographic-sorozatot. Mint írtuk, a szériában Pablo Picassót alakítja.

Legutóbb a Bazilikánánál tűnt fel a karácsonyi vásárban, most pedig egy szemüvegboltba sétált be csütörtök délután – amúgy valóban Picassóra hasonlító fizimiskával -, hogy átvegye a stúdió által neki rendelt különleges napszemüveget.

Az alábbi videó szerint tetszett neki a magyar designerek által megálmodott különleges szemüveg, amelynek szárába valódi, 16 mm-es filmrészletet applikáltak.

Cinematiq Eyewear (@cinematiqeyewear) által megosztott bejegyzés,

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!