szerző:
hvg.hu

A Music FM-től nemrég távozott műsorvezető korábban egy hotelben bonyolított nem túl finom vitát a rádió vezetőjével.

A Music FM vezérigazgatója szerint nem annyira illett a rádió profiljába Friderikusz Sándor beszélgetős műsora, ezért az alig két hónap után megszűnt – írtuk korábban.

A Bors megtudta, heves vita előzte meg a „mindig újító alkotó” távozását. A rádió vezetőjével ez ügyben beszélgetett egy budapesti luxushotel halljában, ám egy idő után a beszélgetés vitába, majd pedig veszekedésbe csapott át. Állítólag annyira kiabált, hogy a szálloda alkalmazottjainak is közbe kellett lépniük – mesélte a Bors egy informátora.

De hogy Friderikuszt rúgták ki, vagy ő mondta, hogy nem kíván tovább a csatornával dolgozni, azt továbbra sem tudni.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!