szerző:
hvg.hu

Az énekes a klipjében egy hírességet játszik, aki egy unalmas eseményről kiszabadulva őrült táncba kezd. Éppen úgy, ahogy a francia luxusmárka reklámjának főszereplője.

Egy vasárnapi zenei gálán mutatták be Taylor Swift legújabb, a Delicate című számához készült klipjét, amelyről gyorsan kiderült, hogy nagyon hasonlít a Kenzo egyik illatának 2016-os reklámjára.

A Joseph Kahn rendezte klip sztorija szerint egy puccos eseményen valaki Swift kezébe nyom egy darab papírt, amelytől az énekesnő rövidesen láthatatlanná válik, s megszabadul az őt vizslató tekintetektől, az unalmas kérdésektől, a vele szelfizni vágyó rajongóktól. Így aztán semmi sem tarthatja vissza attól, hogy táncoljon egy nagyot az estély helyszínén, a közeli utcákban meg a metróban.

A történet, a koreográfia egyes elemei, a főhős ruhája, de még bizonyos beállítások is nagyon hasonlítanak a Kenzo reklámjára. Annak Margaret Qualley színésznő, Andie MacDowell lánya a főszereplője, és Spike Jonze rendezte. Abban Margaret szintén kiszabadul egy puccos eseményről, hogy körbetáncolja az annak helyt adó épületet.

A Kenzo egyik pr-osa a New York Post pletykarovata, a Page Six szerint már reagált Swift videójára, igaz, ennek nyomát egyelőre nem találtuk. A beszámoló szerint a francia cég képviselője azt írta: "Figyelj, Tay, együttérzek veled. Nehéz frissnek maradni. Hívj fel, tudunk segíteni."

(BBC, Jezebel)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!