szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megvédte a korábbi, gyermekelhelyezési ügyében támadott Juhász Pétert Sárosdi Lilla, aki akár a bíróságon is kész az Együtt-politikus mellett tanúskodni.

Még februárban robbant ki az együttes Juhász Péter és volt élettársa közötti gyermekelhelyezési per, illetve az abból támadt, kormánypárti sajtóból indult politikai támadás. Juhászt erőszakkal, verekedéssel támadták, ő reagált, majd végül megállapodott volt élettársával, és további részleteket nem közöltek, nem nyilatkoztak az ügyről.

Most Sárosdi Lilla, a Marton-ügyet kirobbantó színésznő szólalt meg az ügyben. A Facebookra kiírt posztjában azt írja, jól ismerte 2015-16-ban is Juhászékat, mellettük éltek, és látja, milyen szeretettel és gondoskodással viszonyul a gyerekeihez. Ha kell a bíróságon is kész tanúskodni mellette, de a nyilvánosság előtt hallgatni fog.

"Hazugságnak tartom mindazt, amivel vádolják, és a nyilvánosság előtt igyekeznek kivégezni ezt az embert!"

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!