szerző:
hvg.hu

A Terminátor videóban üzent rajongóinak és megköszönte azt a rengeteg támogatást, amit az utóbbi napokban kapott. Schwarzeneggeren nemrég sürgősségi szívműtétet hajtottak végre.

Jobban érzem magam, de azt még nem tudom mondani, hogy nagyszerűen vagyok, mert az egy teljesen más állapot

– mondta a színészlegenda az Instagram-oldalán közzétett néhány másodperces videóban, amely az első, mióta a 70 éves Schwarzeneggert kiengedték a kórházból. Ide egy előre eltervezett, katéteres szívbillentyűcsere miatt ment be Kalifornia állam egykori kormányzója, de a beavatkozás közben komplikációk léptek fel, ezért sürgősségi szívműtétet kellett elvégezni rajta.

Thank you all for caring. We are moving forward!

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Schwarzenegger a videóban hosszú másodpercekig beszélt arról is, mennyire meghatódott a rengeteg jókívánságtól és üzenettől, amit világszerte élő rajongóitól kapott, és hogy most minden erejével a gyógyulásra koncentrál, pihenésképp pedig sakkozik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!