szerző:
hvg.hu

A hétfő reggeli heves esőzés eléggé megviselte a New York-i metróhálózatot, videofelvételeken látszik, ahogy egyes állomások beáznak, hömpölyög a lépcsőkön lefelé a víz. A beömlő eső miatt műszaki fennakadások voltak.

A munkába induló New York-iak telefonnal felvették, ahogy a reggeli vihar gyakorlatilag elmosta a föld alatti tömegközlekedést. Több metrómegállóba is beömlött a víz, műszaki elhárításra volt szükség. A Metropolitan Transportation Authority (MTA), helyi közlekedési vállalat a Twitterén közölte, hogy az F és az M vonalakon is több helyen nem állt meg a metró a betörő víz miatt, többek között a Times Square és Grand Central Terminal között voltak nagyobb fennakadások.

A reggeli özönvízről elég ijesztő felvételeket töltöttek fel az utasok:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!