szerző:
hvg.hu

Családi képet akart készíteni, nem egy olyat, mint amilyet focicsapatokról szoktak – mondta a fotós, aki elkészítette Harry herceg és Meghan Markle hivatalos fényképeit a szombati esküvőjük után.

Alexi Lubomirskinek határozott elképzelése volt arról, milyen képeket szeretne látni: nem akarta katonás rendben, szimmetrikusan, egy vonalban elhelyezni a pár körül a további szereplőket – köztük a királynőt, a friss férj bátyját és apjukat, a trónörököst –, sokkal dinamikusabb fotót akart készíteni – mesélte a BBC-nek. Ezért aztán nem közvetlenül egy fal elé állította be őket: a csoport egyik fele közelebb, a másik távolabb került tőle, így már a térbeli elrendezés is eltért egy kicsit a korábbi királyi esküvői fotókon megszokottaktól.

Íme a hivatalos fotók Harry és Meghan esküvőjéről

Három fotót tettek közzé a hivatalos csoportképekből.

Valódiságot azzal csempészett a fotóra Lubomirski, hogy II. Erzsébetet és Fülöp herceget, valamint harmadik gyermekét nemrég világra hozott Katalin hercegnét, ölében a kis Sarolta hercegnővel, leültette, akárcsak több kis koszorúslányt és apródot.

Mesélt a fotós arról a fekete-fehér képről is, amelyet elsőként adott ki az esküvő után a királyi család, és amelyen a szélesen mosolygó Harry és Meghan egy terasz lépcsőjén ücsörög.

©

"Kimentünk a rózsakertbe, ahol éppen három és fél percünk volt a fotózásra, hiszen az egész esemény óramű pontossággal zajlott. Az egész igazán varázslatos volt, olyan, amikor egy fotós számára minden a helyére kerül. Amikor elkészültünk, mondtam, hogy rendben, induljunk, de mielőtt visszamennének, üljenek le a lépcsőre. Meghan a földre omlott, aztán azon kezdtek viccelődni, hogy milyen fáradtak, milyen jó, hogy végre túl vannak az egészen. Egymásra néztek és nevettek. Csodálatos pillanat volt" – emlékezett vissza Alexi Lubomirski.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Videó: javításra vitt Porschéval száguldozott az autószerelő

Videó: javításra vitt Porschéval száguldozott az autószerelő

Íme, a leghasznosabb térkép, ha Finnországba menne

Íme, a leghasznosabb térkép, ha Finnországba menne

A divat ára: teszteltük az új BMW X4-et

A divat ára: teszteltük az új BMW X4-et

Szocialista sportkocsi: íme a legdrágább hazai régi Skoda, egy remek Rapid

Szocialista sportkocsi: íme a legdrágább hazai régi Skoda, egy remek Rapid

És akkor Orbán Viktor nem a Fundamentával költözik a Várba

És akkor Orbán Viktor nem a Fundamentával költözik a Várba

A jóhiszemű és a simlis cégvezetőkön is segít az Alkotmánybíróság döntése

A jóhiszemű és a simlis cégvezetőkön is segít az Alkotmánybíróság döntése