szerző:
hvg.hu

Egyik újabb fotója publikálásakor nem volt rest megmutatni, milyen márkákban feszít.

Bár már Budapesten van, nem sokkal korábban a francia Riviérát is megjárta Vajna Tímea, aki az Instagramon közzétett képek tanúsága alapján az egyik ottani hotel előtt pózolt a kamerának.

Vajnáné ráadásul gondosan ügyelt arra is, hogy ha valaki kedvet kapna egy hasonló öltözékhez, azonnal képbe kerüljön, mekkora összegért szerezheti be a ruhaneműt.

���� #spring #saintlaurent #hotelducap

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A 24.hu által is kiszúrt felvételen a kormánybiztosné egy Yves Saint Laurent márkájú nyári ruhácskát húzott magára, mely potom 1290 euróba, átszámítva 410 ezer forintba kerül. Táskája szintén nem az olcsóbb fajtából való, ugyanis Chanel, csizmája pedig Jimmy Choonál kapható. Utóbbi megint nyilván nem filléres költségű lábbeli.

Hát, így.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!