szerző:
hvg.hu

A mellette ülő nő a Twitteren keresztül próbált megoldást találni a számára kellemetlen helyzetre. Nem nagyon sikerült.

Elly Shariat Las Vegasból tartott Philadelphiába a Southwest Airlines járatán, amikor arra lett figyelmes, hogy a mellette ülő utas pornót néz az iPadjén, és közben maszturbál. A férfi a nemi szervét sem különösebben takarta el, vagyis a mellette ülő nő mindent láthatott. Elly Shariat a Twitteren számolt be a történtekről, és a Southwest Airlines közösségi médiás csapata is itt próbálta meg kezelni a helyzetet. Azt írták a nőnek, hogy lépjen kapcsolatba a személyzettel, ő viszont azt válaszolta, hogy ez lehetetlen anélkül, hogy ne sodorná veszélybe magát, a férfi ugyanis az ablak melletti széken ült, ők középen, mellette pedig aludt a másik utas. Vagyis nem tudott megmozdulni, ezért próbált a Twitteren keresztül kommunikálni.

A Southwest Airlines belső vizsgálata arra jutott, hogy a személyzet nem vette észre az utas zavaró viselkedését, és csak az után értesültek az incidensről, hogy a gép már landolt. Ekkor elnézést kértek Shariattól, és biztosították arról, hogy hasonló viselkedést sohasem tűrnének meg a légitársaság járatain.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!