szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Letartóztattak egy Nyugat-Virginiában élő férfit, aki két gyerekét rövid időre bezárta a szárítógépbe. A férfi a gyerekek rémült sikoltozását megosztotta Snapchaten is, ezek a felvételek jutottak el a rendőrökhöz.

A 24 éves moundsville-i Ryan James Barrt a gyerekek veszélyezetése miatt tartóztatták le, miután a helyi rendőrörsre feljelentés érkezett, miszerint az apa a Snapchatre feltöltötte a pánikoló gyerekeiről a videókat. Travis Morando seriff beszámolója szerint Barr először a kislányát csukta be a szárítógépbe, a gyerek kiabált az ijedtségtől. Ezt követően a kisifát is bezárta ugyanoda, de ekkor már egy rövid időre be is kapcsolta a gépet. A feltöltött videó tanúsága szerint az apa át is nézett a szárító dobjának ablakán, tehát látta, hogy a gyerek forog a gépben.

A vád szerint ez idő alatt az anya nem volt jelen, zuhanyozott. A CBS News híre szerint Barr azzal védekezett kihallgatásakor, hogy a kislánya magától is mindig bemászik a szárítógépbe, a fiát pedig azért tette bele, hogy megmutassa neki, nem kell félnie a géptől.

Fenti képünk illusztráció.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Varga Judit a Facebookon jelentette be, hogy megrendszabályozná a közösségi oldalakat

Varga Judit a Facebookon jelentette be, hogy megrendszabályozná a közösségi oldalakat

Federico Finchelstein: Orbán egy mini-Trump

Federico Finchelstein: Orbán egy mini-Trump

Betiltják a dohányzást a milánói köztereken

Betiltják a dohányzást a milánói köztereken