szerző:
hvg.hu

Egy térfigyelő kamera mindent rögzített.

Épp készülő filmje, a 22-es csapdája forgatására tartott George Clooney Szardínián, amikor egy autós a robogójának ütközött – írtuk korábban. Az 57 éves amerikai sztárt kórházba vitték, korábbi sajtóhírek szerint nincs komoly baja, a Corriere Della Sera szerdán már arról számolt be, hogy hetekig kórházban lábadozik, ugyanis a csípőjén, a térdén és a medencecsontján is szerzett zúzódásokat.

A lap közli egy térfigyelő kamera felvételét is, amin jól látszik a baleset: a kép tetején látszik, ahogy egy Mercédesz áthajt a szembe sávba, majd lelassít. A vele szemben szabályosan közlekedő Clooney belecsapódik, a motorháztetőre zuhant és legurult az úttestre. Motorja közvetlen mellette csapódik be.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!